free css templates


Löytöeläin​palvelut

Mikäli lemmikkisi on kadonnut tai löydät irrallisen eläimen vailla omistajaa, ota yhteys meihin puhelinnumeroon 040 672 7000. 

Tarkista lähin löytöeläinpalvelusi Karkurit.fi

Me hoidamme Kauhajoen alueen löytöeläinpalvelut.

Järjestämme Kauhajoen kaupungin alueelta löydettyjen ja talteenotettujen koirien, kissojen ja muiden vastaavien pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten eläinsuojelulain 15 § mukaiset palvelut. 

Päivystystämme klo 9-21 jokaisena päivänä. Mikäli et saa heti yhteyttä meihin, lähetätkö tiedon tekstiviestillä niin palaamme asiaan mahdollisimman pikaisesti.


Mikrosiruttamalla lemmikkisi helpotat rakkaasi tunnistamista ja löytymistä. Luemme kaikki löytöeläimet Trovan mikrosirun tunnistuslaittella, jolla sirutetut lemmikit tunnistetaan. Meillä on myös koulutettu henkilökunta mikrosirun asennukseen, ja voit asennuttaa mikrosirun samalla kun lemmikkisi lomailee meillä, tai tuoda sen erikseen sirutettavaksi. Mikrosiru on edullinen vakuutus rakkaalle perheenjäsenelle ja sen asennus maksaa vain 66 €

Suomen Löytöeläinapu Ry:n sivuilta löydät ohjeita kadonneen lemmikkisi etsintään. Ilmoitamme talteenottamamme eläimet Facebook sivuillamme. Jos sinulta on lemmikki kateissa niin tee siitä ilmoitus meille ja Kauhajoen kadonneet ja löytyneet sivuille Facebookiin Seuraathan niitä aktiivisesti.

Talteenotetut eläimet tuo hoitopaikkaamme poliisi tai eläimen kiinniottaja. Voimme myös hakea eläimen, jolloin joudumme laskuttamaan kilometrikorvauksen omistajalta, mikäli omistaja löytyy. 

Säilytettyämme ja hoidettuamme löytöeläintä vähintään 15 päivän ajan, syntyy meille oikeus myydä tai muutoin luovuttaa eläin. Joissain tapauksissa, mikäli emme löydä uutta omistajaa niin joudumme harkitsemaan myös eläimen lopettamista. Mikäli omistaja noutaa eläimen hoitolastamme perimme siihen asti syntyneet hoito- ja muut kustannukset omistajalta.

Kustannukset

Päivystysmaksu sis. Alv 24%. 

15,00 €

Eläimen nouto sis. Alv 24%. 

0,55 € /km

Koiran hoitaminen sis. Alv 24%. 

20 € / vrk

Kissan hoitaminen sis. Alv 24%.

10 € / vrk

Muun pieneläimen hoitaminen sis. Alv 24%

10 € /vrk

Mikrosirun asennus  sis. Alv 24%

66 €

Mobirise

Pesu- ja turkinhoitopalvelut sekä loishäädöt hinnastomme mukaan.

Eläinlääkärikäynnit ja mahdolliset lääkkeet toteutuneiden kulujen mukaan.

Hinnaston kustannukset peritään löytöeläimen omistajalta, mikäli omistaja löytyy.

Ota meihin yhteyttä Kauhajoen löytöeläin​asioissa

Mobirise

Osoite 

Korpikyläntie 272, 61980 Kauhajoki 


Yhteystiedot 

puhelin hoitola 040 672 7000 (ma-su klo. 9-21)
sähköposti: lemmikkienlomakoti@gmail.com

Linkit 

Tarkista lähin löytöeläinpalvelusi
Karkurit.fi


Hoitola

Lähetä hoitolakysely lomakkeemme avulla tästä
Täytä hoitoon tulevan lemmikin tiedot tästä.